Wie is wie?

Wie is wie in autonomen land?

Via diverse media zijn meerdere mensen actief in de wereld van autonomen. Het gaat dan onder andere over eigenaren en beheerders van Telegram groepen. Deze mensen hebben vaak een leidende rol in zo’n groep. Daarnaast zijn er ook nog een aantal websites die producten en of diensten verkopen op het gebied van autonoom worden. Verder worden er in het land nog cursussen en presentaties aangeboden waarvan de promotie veelal verloopt via Telegram groepen. Tot slot zijn er nog een aantal mensen die een vrij prominente rol hebben binnen de wereld van autonomen.

Telegram groepen

De meest bekende namen zijn de beheerders van de Telegram groepen en hun “secondanten”. Daarnaast zijn er nog een aantal zeer actieve gebruikers die vrij dominant aanwezig zijn.

Roeland Meijs, eigenaar van de Telegram groep autonoomlesgroep. De groep is sinds kort niet meer openbaar. Er zouden te veel trollen en mensen die geen bijdragen leveren in de groep zitten.
Overige beheerders van deze groep: Paolo Provitina, Algina, Nelis

Eric Geurts, eigenaar van de Telegram groep Postmeester Generaal Nederland. De groep is momenteel openbaar, groep gaat soms tijdelijk even op privé, of de mogelijkheid om berichten te plaatsen wordt tijdelijk uitgeschakeld. Postmeester behoren bij de tak soevereinen en is binnen de soevereinen een stroming.

Overige beheerders van deze groep: Wilfred Leonard Bastiani, Erna

Eike Muller, eigenaar van de Telegram groep FreemanSociety. Een soort van uitlaatklep voor Eike, het is niet mogelijk zelf berichten te plaatsen, er kan alleen commentaar op de berichten van Eike gegeven worden. Er worden door Eike veel voice-berichten geplaatst daarnaast wordt er heel veel complot materiaal gedeeld.

Websites

Een gedachte over “Wie is wie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Autonoom

Volgende artikel

Geboortebewijs of -akte